Káťa & Renda: Al Fresco svatba plná soch

Jednu z našich nejelegantnějších svateb vůbec jsme loni uspořádaly na Ville dom Carli a to pro Káťu s Rendou. Svatbu, kterou do posledního detailu podtrhovaly ikonické sochy, nebo custom made prvky a tuna najetých kilometrů v logistice. A jako třešinku na dortu jsme si pro Vás v článku dokonce připravily malé, lehce vtipné, překvapení. Tak hurá na začtení se, trochu se inspirovat a pobavit. 😙

Svatební agentura Praha - Káťa & Renda

Al fresco svatba v Čechách

Pro všechny naše páry hledáme vždy něco speciálního, či ikonického a to přesně podle toho, co se k nim hodí. Káťa s Rendou jsou neskuteční srdcaři. Mají překrásnou čtyř člennou rodinu a k tomu se věnují velkému bussinesu. A právě proto bylo vysoce elegantní Al Fresco na Vile to pravé ořechové, co se k jejich životnímu stylu hodí. 

Al fresco je základním stavebním kamenem mnohých italských svateb a to především i díky subtropickému podnebí. Právě proto je u nás v Česku tento styl hodně riskantní – aby sluníčko moc nepálilo, nefoukal vítr nebo nepadaly trakaře. Tentokrát nám ale štěstí přálo a zažily jsme pravé Italské slunce. To až takové, že si svíčky pod tíhou vedra lehaly k zemi. 

Svatební agentura Praha - Káťa & Renda
Svatební agentura Praha - Káťa & Renda
Svatební agentura Praha - Káťa & Renda

Dekorace na míru

Při našem odběru nejrůznějších dekorací, se nám čas od času věci okoukají. V jiném případě už předem víme, že nás nic z nabízených věcí neuspokojí natolik, aby daný produkt zhmotnil naše představy o tom, co se k našemu páru hodí. A tak nám bylo jasné, že budeme muset naši produkci posunout na vyšší level a pro Káťu s Rendou některé dekorace nechat vyrobit. Jako například ikonický ubrus s jemným ale přitom elegantním vzorem. 

Dalším prvkem, který se nám do konceptu elegantní toskánské svatby na vile moc hodil, byly sochy. Škoda že neumí přijet samy a že jsou tak težký! Na takový zátah na sochy bylo potřeba mnoho…! ALE VÁŽNĚ MNOHO SÍLY! 

Sochy, trochu ikonické, ale zároveň trochu originální, jsme na lokaci dovezly 4 a to o celkovém součtu hmotnosti 260 kilo. Na rudlíku to byla sice dřina, ale snést z dodávky pak ještě větší. Neštěstí jsme měly dodávku vybavenou velkým množstvím výplní a obalového materiálu a tak jsme sochy opatrně spouštěly přes velkou vrstvu ochrany. Ani my a ani sochy neutrpěly žádná zranění 😀

"BTS měníme kolo na dodávce"

Nával vysoké elegance a šedé barvy ve světě Al fresco trochu rozbijeme i jednou vtipno-žalostnou „behind the scenes“ historkou

Svatby nadevše milujeme! 🤍 To je důležité si na začátek říct. Ale s rukou na srdci Vám i řekneme, že se po každém odzdobení těšíme domů. Obzvlášť během tropů, kdy Vás celý den opaluje ostré slunce a 40 stupňů k tomu. 

Teď se s námi pojďte vžít do naší situace:


"Končíme svou šesti hodinovou směnu za výše zmíněných podmínek,
po naložení 260 kilo + několik betonových závaží k tomu (cirka 900 naložených kilo). Hrdinsky a plní energie vyrážíme z lokace směr sladký domov s rekordním časem. Jenže my tuto situaci opravdu zakřikli a po 5 minutách od výjezdu píchneme kolo... Ano, na dodávce, 40 stupňů, něco málo po poledni, uprostřed silnice. Jediné naše štěstí v neštěstí bylo, že kolo to bylo pravé a tak jsme nepřekáželi kolem jedoucím autům. 😂 Za prvé, hever nebyl celý, takže náš řidič zvedal auto téměř ručně a jako druhá třešinka... neměli jsme kompresor 😅 Dobré duše ovšem stále existují a tak nám první stopnuté auto kompresor půjčilo.  Dnes se nad touto situací jen bavíme, ale tehdy, nám to tedy dalo pěkně zabrat. 😅 "
Váš deinstalační tým Wedding Factory v čele s Anni a Niky

Závěrem bychom chtěly všechny naše čtenáře inspirovat silou a odhodláním, které je v každém z nás. Tato svatba byla unikátní příklad toho, že ne vždy jde vše podle představ ale vždy se s tím dá pracovat. Viz dekorace, na míru a nebo píchnuté kolo v těch nejhorších podmínkách. 

Ubrus, sochy, počasí a složitá logistika byl náš malý risk, ale povedlo se – a proto se riskovat vyplácí. Nebojte se vystupovat z vaší komfortní zóny a dělejte věci na plno! 

S láskou, 

Marti, Luci a celý WF tým. 

Mohlo by Vás dále zajímat