Natalia & Daniel: Netradiční noční obřad

Na svatbu Nataši a Daniela, a především na jejich netradiční noční obřad, jsme se všechny těšily opravdu intenzivně a poměrně dlouho. Ne že by se svatba nějak posouvala, ale měly jsme už takový malý absťák. 

Svatba se totiž konala jako první po naší dvou měsíční prázdninové pauze a tak jsme ze sebe už opět potřebovaly dostat toho kreativního ducha, který v nás celé léto dřímal. 🤩

Svatební agentura Praha - Natalia & Daniel

Déšť a Duha

Jak už všichni víte, a ano je to tu zase, máme tak nějak smolíka na déšť. Ale tentokrát to bylo ve své podstatě štěstí v neštěstí. 

Svatební přípravy, vítání hostů, zkrátka vše probíhalo za krásného počasí. Člověk by se až rozplýval nad tím, jak moc kouzelně svatba Nataši a Daniela za zapadajícího slunce bude vypadat.

Co čert ovšem nechtěl, jen co zazněly první tóny z písně příchodu nevěsty, spustil se déšť. 😄 Teď si jen představte tu skrytou paniku, kdy všechny hledáme deštníky pro hosty a především pro téměř novomanželé!

No nic, deštníky byly v rukou nejpotřebnějších a mohlo se jít na věc. V ten okamžik se skoro se slzami v očích podívala nevěsta na Marťu. Emoce Marti byste mohli číst na kilometry daleko jak nevěděla o co vlastně momentálně jde. Ale Nataša svou větou udělala obřad ještě o něco krásnější a romantičtější, než doposud byl. 

„Marti, vy dokážete opravdu vše! Vy jste nám zařídily i duhu! Duhu jsme měli totiž i u zásnub!💜“ 

Déšť sebou tedy přinesl i něco krásného a to duhu, která odkázala na zásnuby našich srdíček. 

Noční obřad

Celá svatba se nesla v duchu noci. Hvězdy a měsíce všude kam jste se jen podívali a s tím byl spojen i noční obřad, který se naplánoval na večerní hodiny. 

Barvy, které se nám podařilo do svatby vnést ze svatby udělaly opravdovou pohádku. Zlatá, tmavě zelená, královská modř. Tyhle odstíny vytvořily určitou hloubku, své vlastní kouzlo, a vy jste měli chuť se jen nechat unášet příběhem, který svatba Nataši a Daniela psala. 

Holky z ateliéru Florest odvedly absolutně neuvěřitelnou práci, jak v sále, na stolech, tak především u obřadu, kde bylo potřeba zakomponovat obrovský měsíc, jako pozadí. Barvy květin opět neuvěřitelně naplnily naši paletu představ a netradiční noční obřad splnil přesně to, co jsme od tohoto okamžiku očekávali. Bylo to dechberoucí. 🤩

Svatební agentura Praha - Natalia & Daniel

Přezdobení

Čas od času jsou svatby o něco intenzivnější, než jiné a krásným vzorem byla i tato svatba. Svatba se totiž odehrávala přes celý víkend a tak jsme i my celý víkend makaly jak pylné včelky. Teda, alespoň jsme se snažily. 

Den po obřadu, jsme pro Našatu s Danielem a všechny jejich hosty jely svatbu přizdobit a připravit jim kouzelný piknik a připravit areál na takovou malou odpočinkovou afterparty. Jak už jsme ale psaly výše, naše plány nám opět mírně překazil déšť. Tím pádem nevyšlo vše tak jak mělo, ale popraly jsme se s tím opravdu statečně a i za nepříznivého počasí jsme všem na svatbě zajistily krásné odpoledne se zastřešeným piknikem. 😍

Pohádková svatba, kterou jsme společně napsaly, pro nás byla opravdu kouzelný zážitek. A my jen doufáme, že takových zážitků budeme mít ještě tolik, že je ani spočítat nedokážeme! Budeme se těšit u dalších svátebních pohádek. 

S láskou, 

Marťa, Lucka a celý WF tým 💜

Mohlo by Vás dále zajímat