Katka & Marek: Svatba v Bradavicích

Netajíme se tím, že specifické a tematické svatby jsou pro nás velké srdcovky. A to je přesně ten důvod, proč je tu pro Vás další Harry Potter svatba a s ní i celý příběh zákulisí, příprav a výrob specifických dekorací, které jsme pro Katku s Markem dělaly. 

Podíváme se na celé přípravy od plánů nákupů až po final touch přímo na zámku Niměřice, kde se kouzlilo až do rána. 🤩

Svatební agentura Praha - Katka & Marek

Tematické svatby

Přípravy na tematické svatby jsou opravdu hodně intenzivní, a proto si je o to více užíváme na samotném place během dekorování. Dáváme lokacím v takové dny úplně jiný kabátek a do poslední chvilky se jak malé děti těšíme na výsledek, který doteď visel jen u nás v hlavě.

Pokud plánujete svatbu dělat v jakémkoli tématu – začněte určitě hned od začátku – lokace, lokace, lokace! Bez ní to prostě nejde, ať máte výzdobu sebelepší! S každou tematickou svatbou se široce pojí právě výběr lokace, který nepochybně podtrhne celý design, a když si lokace s designem sednou, pak je to teprve to pravé ořechové. Zámek Niměřice a design na téma Harry Potter se opravdu hledali, až se našli, a to především sál, který byl jak stvořen do Bradavic.

Video: Petr Hervy

Téma tematických svateb jsme u nás na webu už několikrát nakously, a právě proto Vám opravdu doporučujeme se na naše svatby s tématem podívat blíže v našich článcích! Takové svatby, co stojí za zmínku, jsou například Lord of the Rings nebo Mermaid párty a samozřejmě mnoho dalších. Jsou totiž plné inspirace a odvahy našich párů mít svatbu přesně podle jejich snů a představ. Mrkněte tedy na naše tipy níže a začtěte se do hluboké inspirace.

Výroba svatebních dekorací

Svatbu na téma Harry Potter jsme tu již měly (před dááávnými časy :D), ale tentokrát jsme jí daly trochu jiný kabátek. Byla totiž náročnější na ruční výrobu, se kterou jsme si v týmu daly opravdu záležet! Například pro každého z hostů jsme ručně vyráběly kouzelnickou hůlku. Dále jsme sehnaly i dveře ze světa mudlů, na které jsme upoutaly kouzelné létající klíče se jmény všech hostů. ❤️

Specifické téma nesmělo chybět ani na stolech, kdy každý z hostů zavítal do jiné časti světa Harryho Pottera. Měly jsme například stoly s názvy Bradavice, Azkaban, Krásnohůlky nebo Prasinky. Každému stolu nechyběl ani specifický symbol: moudrý klobouk, přesná replika Roweny diadému, symbol relikvií smrti.

Všechny formality se nakonec završily zápasem famrfpálu, do kterého se zapojil snad každý, kdo na svatbě byl. 🤩 A nemyslete si, že to připomínalo třeba fotbal, to vůbec ne. Hosté opravdu létali na košťatech a strefovali se do obručí, mezitím co se jim potlouci snažili překazit vybranou trasu!

S detailama bychom tu byly opravdu hodně dlouho, a proto doporučujeme se zahledět do fotek níže, kde nesmíte přehlédnout kouzelné lektvary pro hosty Katky a Marka.

Přípravy na svatební sezónu

Z fotek i našeho popisu a povídání je i nám samotným úplně jasný, jaký bič jsme si na sebe vlastně ušily. 😅 A teď si představte, že to pro nás byla úplně první svatba sezóny 2023.

Svatba Katky a Marka pro nás byl opravdu ambiciózní rozjezd a neuvěřitelně jsme si to s celým týmem opět užily! 😁 Až tedy na počasí, opět se opakujeme, ano, my víme, ale u příprav nám počasí znovu nepřálo, pořádně jsme u toho totiž zmokly. Co by to bylo ovšem za Harry Potter svatbu bez kouzel, stačilo jedno mávnutí hůlkou zkušeného kouzelníka a celý zbytek dne byl tak kouzelný, že by i Bradavice záviděly.

Ve výsledku jsme neuvěřitelně vděčné za to, že jsme mohly tuto svatbu podniknout jako první. Veškeré další přípravy nám oproti téhle přišly opravdu jednoduché. ❤️

Na co se můžete těšit příště

Tímto článkem jsme tak trochu odstartovaly reportování svateb ze sezóny 2023. A jelikož jsme se na této svatbě dostatečně rozcvičily a v podstatě ji levou zadní zvládly, jako kdybychom ji už měly natrénovanou, další články ze svateb této sezóny budou jen dále utvrzovat naše nezastavitelné tempo❤️

Těšíme se tedy zase někdy, v dalším článku. 

S láskou Marťa, Lucka a celý WF tým ❤️

Svatební agentura Praha - Katka & Marek

Mohlo by Vás dále zajímat