Míša & Filip: Naše malá Itálie

Malá Itálie, tak tu jsme měly pod palcem pro Míšu a Filipa na Ville Dom Carli. Název svatby se line z mnoha faktorů a to především z příběhu a závislosti na Itálii našich srdíček. Míša s Filipem totiž minimálně 5x do roka do Itálie jezdí, no a tak jsme jim tu Itálii přivezly i do Čech! Nesmíme ale opomenout dekorace, samotnou lokaci a celkový charakter svatby, který byl prostě po italsku na pohodičku. Svatba byla zdobena citrusy, jak fresh, tak sušenými. Ale to opravdu v obrovském množství. Sami teď nevíme, co po svatbě s citróny dělat. 😁 Hostům se například podávalo limoncello jako malý dárek a vůně zralého ovoce se linula za každým rohem. Co je ale za nás asi to nejpodstatnější, jsou barvy. Proč by vlastně měla být Itálie neustále jen zeleno bílá? Nemusí být! A tak jsme dodaly pár teplých tónů!

Dvoje svatební šaty

Je to už takový předpoklad, že nevěsta se zkrátka ve svůj svatební den chce cítit jako princezna. Co princezna… Carevna! Chce být nejkrásnější ženou světa a to žádné z žen nerozmluvíte. A my s tím naprosto souhlasme. 

Míša tento malý sen vzala opravdu zodpovědně a překvapila všechny ze zúčastněných. Před tím, než se totiž stala naprostou nevěstou v bílých šatech, ukázala se na svatbě v naprosto dokonalých červených saténových šatech! 🤩 Ukázala tím, že je tento den opravdu ona královnou a hodlá si užít vše do posledního doušku.

Šaty naprosto perfektně seděly do designu svatby. Tím myslíme, že tyto předsvatební šaty ladily s květinami, svíčkami, ubrousky, no prostě s každým detailem. Vypadaly božsky na fotkách a Míše padly jako ulité. ❤️

Svatební agentura Praha - Míša & Filip

Raut před obřadem

Jak určitě mnoho z Vás ví, Italové ten život vedou hodně na pohodičku. Takovým stylem života se i ve svůj svatební den inspirovali Míša s Filipem a vážně s ničím netlačili na pilu. 😉 Byla to boží pohoda!

Byla to taková pohoda, že se ani nedrželi zajetých standardů a jestli měli hosté hlad nebo chuť na dort o něco dřív než je běžné, proč ne. První co tedy bylo na programu dne, byla hostina. Společné krájení dortu, káva a vítání všech hostů. 

Až potom, co proběhl dopolední dýchánek a všichni měli oslazený život, se Míša s Filipem odebrali do svých pokojíků a mohli začít svatební přípravy

Následoval tedy krásný obřad, který jsme usadily do kruhu na úžasném náměstíčku u Villy Dom Carli. A jak už to tak bývá, na řadu přišel dokonalá zábava! A nebojte. Sladké zbylo i z dopoledne. 😉

Specifický obřad

Abychom tu krásu obřadu nevzaly nadarmo, pojďme se na něj podívat o trochu blíže. Jak víte, rády děláme věci trochu jinak a snažíme se tak vést i naše páry. Tím, že nám Villa Dom Carli připravila na zlatém podnose skvělé prostředí, vytěžily jsme z něj maximum. Jejich kulaté „náměstíčko“ často využíváme jako chill zone, místo na kafíčko, místo na odpočinek. 

Tentokrát jsme se ovšem držely víc než obvykle kulatého tvaru a navrhly do něj obřad s kulatou uličkou. Proč také ne, že ano. Nebylo to navrženo pouze tak, že by hosté seděli do tvaru kruhu, či oblouku. Ale sama Míša při svém nástupu obkroužila kolem svých nejbližších a lemovala tak tvar, který jsme z židlí připravily. ❤️

Svatební agentura Praha - Míša & Filip

Jsme rády, že i z našich oblíbených míst, kde děláme svatby opravdu rády, dokážeme i po tolika letech vytěžit mnoho novinek a vždy nás napadne něco, co jsme ještě nedělali. Doufáme, že takových nápadů bude ještě nespočet a těšíme se na to, až s Vámi naše výsledky budeme opět sdílet. 

S láskou, 

Marti, Lucka a celý WF tým ❤️

You might also be interested in