Půjčovna svatebních dekorací Praha

Jak to s naší WF půjčovnou začalo?

To, že neděláme svatby podle nějaké šablony už o nás jistě víte, ale čas od času (možná spíš skoro pokaždé 😉) si vymyslíme na svatbu něco, co jen tak někde v půjčovně neseženete … no dobře… nikde neseženete ☹️. Pro nás ale ani tohle není překážkou. 

Obvykle využíváme následující postup: První rozjedeme celostátní pátrání 🤨 a když se nedaří danou věc sehnat v blízkosti, okruh zvětšíme z pražských půjčoven na všechny, které v republice máme. Bohužel v ČR je náš svatební inventář pořád dost omezený, jsme tu prostě mrňavá zemička. Co ale s tím? Víte jak to máme, když už si něco navymejšlíme – nevzdáváme se – Jakože nikdy! 

Svatební agentura Praha - Půjčovna svatebních dekorací

Kde a proč vznikl nápad na "Půjčeno s láskou WF?"

Poslední roky jsme skoro na každou svatbu připravovaly něco na míru, ať už ve spolupráci s truhlářem, švadlenkou 🪡, kovářem, sklářem, nebo našim týmem. 

A jelikož jsou právě tyhle custom made kousky vážně bomba, tak nám přišlo líto, aby neměly takové využití, jaké by si zasloužily. 

Přišel nápad! 🤯 

No jasně! Je na čase… Bude WF půjčovna. Rozhodně NE, ale taková, která toho má tunu na objem a nabízí nudný věci z Ikey a Pepca. Naopak personalizovaná. Kde každej kousek vznikl s láskou a právě tak bychom ho chtěly posílat dál do světa. Půjčovat tyhle kousky na svatby, kde se stanou součástí vašich vzpomínek, budete je mít rádi a pak na ně budete vzpomínat. S láskou.

Prostě půjčovna plná supr čupr kousků, které jinde rozhodně neseženete 😀

Půjčujeme, co jinde neseženete.

Do naší pidi půjčovny jsme daly k dispozici všechno, co jsme nechaly vyrobit na míru a v Čechách nám to chybělo. Co u nás v půjčovně tedy najdete? Rozdělily jsme si to na takových 5 základních sekcí – 2 z nich jsou fakt designovky a 3 jsou spíš praktického ražení. Mkneme tedy na ty dvě první 😉

Primárně jsme se zaměřily na výrobu velkých jedinečných pozadí, backdropů a slavobrán, které můžete využít například k obřadu, do welcome zóny, nebo jako pozadí sweet baru, fotokoutku, pikniku…čehokoli, co vás napadne.

A protože tyhle velikáni jsou potřeba doladit nějakými menšími ňuňavými věcičkami. A vy víte, pro co máme velkou slabost. Pro tematický svatby. Takže pokud připravujete svatbu se specifickým tématem – Harry Potter, noc plná hvězd , den v knihovně , dovolená na pláži, prosluněné odpoledne nebo třeba disco-trisko tak si v naší půjčovně jistě přijdete na své. Připravily jsme vám několik ověřených setů na tematické svatby, které můžete rovnou celý vzít a máte o sto starostí se slaďováním detailů míň 🙂 A máme tam fakt všechno možný – růžový nákupní vozíček, plno neonů nebo automat na žvýkačky

Svatební agentura Praha - Půjčovna svatebních dekorací

Půjčení něčeho praktičtějšího na svatbu?

Jak jsme zmínily už výše, najdete u nás i vybavení praktičtějšího ražení.

Velká sekce, kterou u nás v půjčovničce najdete, jsou lounge zóny – všechny věci, který jsou potřeba k pořádnýmu pikniku, zašívárně pod stromama, nebo gaučíku v holčičím koutku. Odpočívárny v podobě sofa, křesílek, taburetek, koberců a polštářků

Nebyla by to svatba bez pořádnýho stolování, že? Skvěle vás vybavíme i ke svatební hostiněubrusy, talíři, příbory, ale i ubrousky v barvách celé duhy. 

Pokud byste na svatbě chtěli zažít kopec zábavy. Nesmutněte, nezoufejte výběr svatebnívh her máme také veliký. A jestli Vám chybí praktické věciosvětlení, dětské židličky, slunečník a třeba paravan na oddělení prostor… Ničeho se nebojte máme vybavení i pro tyto situace a navíc ve fešném stylu. 

A to se, Horste, vyplatí!

Moc se těšíme na všechny, kteří budou chtít mít na svatbě takyy Půjčeno s láskou 🙂 Ještě víc se těšíme na všechny fotky z akcí, kde naše věcičky budou dělat radost.

S láskou,

Marti, Lucka a Ani – vládkyně půjčovny 😉

Nemůžete v půjčovně najít, co byste potřebovali?

Viděli jste na fotkách z našich svateb něco, co jste v naší půjčovně zatím neobjevili? Contact us!  Stále přidáváme novinky a třeba právě ta věcička, po které toužíte, zrovna čeká v seznamu úkolů než si na ní najdeme čas a připojí se k ostatním šťastlivcům, kteří od nás z půjčovny pravidelně vyráží do světa. A pokud jste jako my a stále hledáte něco, co ještě nikdo ani nevyrobil, napište nám taky. Nějak to společně jistě vymyslíme! 

Svatební agentura Praha - Anička
Ani Schulzová

722 749 682

support@weddingfactory.cz

You might also be interested in