Kristýna & Yännu: Slunná svatba v říjnu

Každá svatební sezóna jednou končí a tímto okamžikem skončila i ta naše, pro rok 2023. Skončila ale tou nejkrásnější oslavou lásky plné slunce a štěstí. Svatba Kristýnky a Yännu totiž nejde nazvat jinak než sluníčkovou. Byl to i náš pracovní název pro tuto svatbu a tak jsme se držely sluníček všude kde to jen to šlo. 

Svatební agentura Praha - Kristýna & Yännu

Neuvěřitelné štěstí na počasí

Když už mluvíme o tom, že sluníčko bylo všude kam jste se jen podívali, myslíme to opravdu vážně. Na to, že se svatba odehrávala v první polovině října, bylo až neuvěřitelně krásné počasí, které jsme si snad ani nemohly přát. 

Design svatby byl laděn do podzimních barev and boho stylu. To vše jsme se snažily došperkovat dekorem slunce a to na každém rohu. Slunce jsme měly u obřadu, na stolech, v koutcích, na tváři i na obloze. 🤩

Z pravidla by se vždy mělo počítat s jakýmkoliv počasím, jelikož v našem podnebí nikdy nevíte, jaké přívalové deště přijdou tentokrát. I přesto, že jsme byly připraveny jak na slunnou tak deštivou variantu, musíme matce přírodě z celého srdce poděkovat. Jelikož díky ní svatba dostala tu pravou barvu, doslova, zalitou sluncem. 

Sluníčkový pár

Slunce tady, slunce támhle, slunce všude. Snažily jsme se, aby svatba nepůsobila jen jako boho, ale aby opravdu zastála svého potenciálu a slunce bylo zcela patrné. 

Jak jistě víte, svatba není jen o dekoracích ale především o lásce dvou lidí a o nich dvou. Proto je neodmyslitelnou součástí i to, aby byla svatba ušita snoubencům na míru. Nekoukat na to, co si přeje babička, co říkal tatínek a co si o tom myslí vaše kamarádka. Buďte sami sebou!

A toho se snažíme držet i my, poznávat Vás na našich společných schůzkách a dopátrat se tomu, co je pro Vás to nejlepší. Kristý a Yännu jsou tak úžasné osoby, že téma slunce vypovídá o nic samotných. 😍 Nejzlatější osoby, jaké jsme kdy poznaly a jsme moc rády, že právě díky nim byla svatba naprosto dokonalá! Jednoduše bychom řekly, že vše do sebe zapadlo do posledního dílku skládačky .

Svatební agentura Praha - Kristýna & Yännu

Ranní odzdobení

I na svatbě musí jednou vše skončit a to právě během odzdobení a uklízení po svatbě. V tyto chvíle to byl jediný okamžik, kdy nás již neprovázelo slunce. Nebo vlastně jo. Dekorace sluncí jsme uklízely, ale za černo černé tmy. 😄

Na této svatbě bylo potřeba zvládnout ozdobení do 9 hodin do rána a proto jsme začínaly již ve 4 hodiny ráno. Nasadit čelovky a jedem! Náš ozdobovací tým naštěstí měl tu možnost přespat na lokaci a proto nemusel vstávat ještě o 2 hodiny dříve a absolvovat cestu na lokaci. 

Noční ozdobení sice bývají náročná, ale o to dříve můžeme pak odpočívat a můžeme být na sebe pyšné za tak náročnou dobře odvedenou práci! 

S láskou, 

Marti, Luci a celý WF tým ❤️

Svatební agentura Praha - Kristýna & Yännu

Foto: Puf

You might also be interested in